Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kocsmába vezethet II. Erzsébet királynő palotájából egy titkos alagút

default user icon
MME
Egy közelmúltban napvilágot pletyka szerint Anglia királynőjének, II. Erzsébetnek egyik palotájából titkos, földalatti alagút vezethet egy koktélbárba.

Mindezt Richard Eden, a Daily Mail királyi családdal foglalkozó szerkesztője posztolta közösségi oldalán, az információmorzsa pedig Eugénia hercegnő férjétől, Jack Brooksbanktől származik. Állítása szerint az alagút a Szent Jakab palotából indul, ami egyenesen a Dukes Hotel bárjáig vezet. Ennek köszönhetően a királyi család tagjai minden feltűnés nélkül ruccanhatnak ki egy 17 fontos (7200 forint) Martinire.

Igaz, a szóban forgó palota amióta Viktória királynő a Buckingham Palotába költözött, nem számít hivatalos királyi rezidenciának, ám az épület a mai napig ad helyet az udvar irodáinak, ünnepélyes eseményeinek. Azt, hogy Nagy-Britannia mindenkori uralkodójának családtagjai milyen gyakran használják a titkos alagutat, az egyelőre rejtély.

Így készíts otthon Vodka-Martinit

Elkészítés: 5 perc

Hozzávalók 1 főre:

  • 6 db jégkocka
  • 50 ml vodka
  • 10 ml száraz martini
  • negyed citrom héja
  • 2 db olajbogyó
  1. Szükségünk lesz egy shakerre, amibe jégkockákat pakolunk. Erre öntjük a vodkát és a martinit, majd alaposan összerázzuk. 
  2. Egy fagyasztóbe előhűtött pohárba töltjük egy szűrőn keresztül, végül pedig friss citromhéjspirállal és fogvájóra szúrt olajbogyóval díszítjük. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss