Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kocsis Bálint mesterszakács, gasztronómiai tanácsadó a Mindmegette házigazdája

Kíváncsi vagy, miként tudnak a séfek a konyhában 20-30 perc alatt, kevés munkával valóságos remekműveket alkotni? Tudni szeretnéd a titkokat, melyekkel könnyedén átalakíthatod az otthoni étkezéseidet? Akkor kövesd új házigazdánkat, Kocsis Bálintot!
Kocsis Bálint

Mesterszakács, gasztronómiai tanácsadó és előadó. Az Önfejlesztő és az Emocionális Gasztronómia megalkotója és a CSIKOS márka tulajdonosa.

Aki egyszer részt vett már Bálint főzésein, annak semmi nem lesz ugyanaz, mint tegnap volt. Ha követed őt a mindmegette.hu-n, akkor bebizonyítja neked, hogy ami egészséges, az lehet finom is, mert az egészséges és tudatos étkezés nem jár az izgalmas, vagány ízekről való lemondással. Érzelmek, élmények és a szenvedély játsszák a főszerepet, amikor Bálint recepteket állít össze, vagy amikor olyan szenvedéllyel főz, hogy mindenkit magával ragad a sütés-főzés iránti rajongása. 

 És hogy mi Bálint célja a gasztronómiában? "Megtanítani az embereket egy újabb, szeretet nyelvre. Az alapvetően kapcsolatok, érzések és a főzés együtt járnak, ízek nyelvén tolmácsolva beszélgetünk - ennyi, semmi több." - árulta el a szakember. 

Food stylistként állandó párost alkotnak Csigó Zita fotográfussal, akivel számos sikerkönyvben bizonyították szakmai felkészültségüket és kreativitásukat. 

Kövesd Bálintot a mindmegette.hu-n! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss