hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus sertéspörkölt

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.
  2. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a paprikákat és a paradicsomot. Megszórjuk őrölt köménnyel, és pár percig együtt pároljuk. Rátesszük a húst, sózzuk, és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni (zsírjára pirítjuk). Megszórjuk a pirospaprikával, hozzáaadjuk a gulyáskrémet és mindig csak pici vizet aláöntve készre pároljuk kb. 4-5 perc alatt. 

BRASSÓI, PÖRKÖLT, BORSOS TOKÁNY - ALAPRECEPTEK MAGYAROS RAGUKHOZ >>> 

15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! >>> 

12 ALAPÉTEL, AMIT MINDEN KEZDŐNEK ISMERNIE KELL >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss