A tejhez hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a vajat és a mézet. Alaposan összekeverjük, majd felfőzzük. A forró keverékhez hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát, simára keverjük, majd jól összedolgozzuk és kétfelé osztjuk a tésztát.
Mindkét adag tésztát négyszögletes lappá nyújtjuk, majd külön-külön megsütjük és hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet: a tejben elkeverjük a vaníliás krémport, a cukrot és a vaníliás cukrot, és sűrűre főzzük, majd a még forró krémben vegyítjük el a margarint. Hagyjuk kihűlni, aztán hozzákeverjük a vajat is.
A tejszínben eldolgozzuk a habfixálót, majd verjük kemény habbá. A kész krémet az egyik, már kihűlt süteménylapra kenjük, ráteszünk egy vastag réteg tejszínhabot, majd letakarjuk a másik lappal. A tetejét porcukorral megszórjuk.