Hogy miért különleges ez a családi vállalkozásban működő igazán barátságos kis üzlet? Korpos Éva és férje több, mint egy évtizede készíti a tradicionális finomságot, mellyel hagyományuk ápolása, és hazájuk, Körösfő, Erdély egyik gyöngyszemének hírnevét hivatottak ápolni. Kiváló alapanyagokból dolgoznak, és még az ételérzékenyekre is gondolnak; nem használnak tojást, ráadásul a tejérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
A Mindmegette a számtalan dícséret is visszajelzés hallatán kíváncsi lett, így hát ellátogatott a kürtőskalács Mekkájába, a Bartók Béla útra, hogy letesztelje; tényleg annyira finom és klasszikus, mint ahogy azt állítják? Következő videós összeállításunkban erre kaptunk választ, Éva néni és férje pedig elárulta, miként is indult útjára a családi vállalkozás, milyen recept szerint dolgoznak, na és persze az is kiderült, hogy milyen az igazi kürtőskalács.