Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus kolbászos káposztaleves egyszerűen

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, és felvágjuk. A savanyú káposztát szűrőbe téve átöblítjük, a kolbászt pedig fekarikázzuk.
  2. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a káposztát meg a kolbászkarikákat is, aztán az egészet néhány percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a borókabogyót is, majd felöntjük sörrel, 700 ml vízzel, és jól átkeverjük.
  3. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aztán felforraljuk, és fedő alatt, közepes lángon körülbelül 45 perc alatt készre főzzük a levest. Végül a felaprított kaporral tálaljuk.

PARADICSOMOS KÁPOSZTALEVES >>> 

RÓKAGOMBÁS KÁPOSZTALEVES >>> 

TEJFÖLÖS KÁPOSZTALEVES >>> 

Megjegyzés

A receptet Fanny konyhája biztosította nekünk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss