Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus isler

90 perc
bonyolult
megfizethető
15 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tészta száraz hozzávalóit összekeverjük, majd a tojássárgájával és a hideg vajjal összegyúrjuk (úgy, hogy ne legyen ideje elolvadni a vajnak). Ezután legalább 1 órára hűtőbe tesszük állni.
  2. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk (ne legyen vastagabb 1/2 cm-nél), majd tetszés szerinti méretre szaggatjuk, és 175 fokon 8-10 perc alatt aranysárgára sütjük.
  3. A csokoládét a vajjal gőz felett megolvasztjuk. A kihűlt lapokat lekvárral összeragasztjuk, majd óvatosan bevonjuk a csokoládémázzal.

    Még több isler recept >>> 

    Édes aprósütemény receptek >>> 

    HAGYOMÁNYOS DIÓS LINZER >>> 

Megjegyzés

15 db lesz belőle. - lucadalma

Ezek is érdekelhetnek

Friss