Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
DÖMÖTÖR VIOLA
Ékes Andrea
MME
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Újabb döbbenetes részletek a halálos hurghadai cápatámadásról
Folytatódik Tóth Andi és Marics Peti drámája: az énekesnő durván kritizálja volt barátját
Jézus időutazó lehetett, egy festményen találtak rá a bizonyítékra – Fotó
Bayer Zsolt: Mert ugye, mint tudjuk, nincs migránskvóta
Betelt a pohár Korda Györgynél és Balázs Klárinál: Ezek közönséges bűnözők
Messi így reagált, amikor Agüero zrikálta az amerikai kalandja miatt
Bizonytalan a gázellátás jövője
Jönnek a kétszintes repülőgép ülések?
Nem csak a szendvicsbe jó a felvágott! Így használd fel a maradék sonkát és szalámit
Vigyázat! Agyhártyagyulladást okozhat egy kedvelt Aldis termék - ha ilyet vettél, ne fogyaszd el!
Vérplazmát adni menő! Legyél te is donor!(x)
A HANGSZÓRÓ, AMI ÖRÖKRE SZÓL(x)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Cikk
Dee
Promóció
Újragondolt, minőségi, fenntartható, tartós, javítható, átalakítható, megújítható, értékmentő, környezettudatos – csak néhány alcím az elmúlt évekből, amellyel az Újra! magazin jelentkezett kezdetben print, majd online, lapozható formában.
Nem csak szendvicsfeltét lehet a felvágottakból! Ha megmaradt pár szelet sonka vagy szalámi, és már nem szívesen ennénk meg kenyérrel, akkor sem kell kidobni, sőt teljesen új életre kelhetnek a maradékok egy kis rafinériával.
Recept válogatás
Minden mélyhűtőben akad fél kiló csirkemáj. Kiadós, egyszerűen és sokfélén elkészíthető. Csavarhatjuk szalonnába, tehetjük rizottóba, levesbe, resztelve, sütve is elkészíthetjük. Salátába, pástétomnak, reggelire, ebédre vagy vacsorára. Válogassatok a legjobb csirkemájas receptjeink közül.
Ha a késő tavasz, kora nyár két emblematikus gasztrosztárját, az epret és a bodzát egy lekvárban egyesítjük, annak olyan mennyei főzet lesz a végeredménye, amit persze befőzőcukorral tartósítunk, de egyáltalán nem biztos, hogy egyetlen üveg is megéri a telet! Érdemes tehát minél többet készíteni belőle.
A jó idő beköszöntével sem kell lemondanod a levesekről: válassz ilyenkor a könnyű, finom és egészséges zöldséglevesek közül. Nem lesz nehéz dolgod, hiszen a variációk száma végtelen. Mi most a kedvenc receptjeinket gyűjtöttük össze. Próbáld ki akár mindegyiket!
Mi a különbség a muffin és a cupcake között? A muffint az alap kevert tésztához adott magok, gyümölcsök és egyéb kiegészítők teszik egyedivé, míg a cupcake-nél a lényeg nem a tésztában rejlik, hanem a rajta pihenő krémben. További különbség az is, hogy míg a muffint gyakran készítjük egészséges alapanyagokból, addig a cupcake esetében egy a lényeg: a luxus érzetét nyújtsa. Arról nem is beszélve, hogy a muffin nemcsak egészséges, hanem sós is lehet, míg a cupcake kizárólag édes változatban létezik. Jöjjenek hát a szexis, krémes és ellenállhatatlan cupcake-ek, valamint a kedvenc muffinjaink, amelyek vidámságukkal illenek a tavaszhoz!
A francia eredetű tortácskának az omlós tészta az alapja, erre kerül rá az édes csokoládékrém, és a fanyar málnahab. Ez így együtt alkotja azt a mennyei ízkombinációt, ami miatt nem szabad kihagyni ezt a tarte-receptet!