Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus császármorzsa baracklekvárral

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A császármorzsa elkészítéséhez a tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáöntjük a tejet, a sót, a reszelt citromhéjat. Jól elkeverjük.
  2. Adagonkét adunk hozzá annyi búzadarát, hogy galuskasűrűségű masszát kapjunk.
  3. Hűtőszekrénybe tesszük 1 órára.
  4. A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, beleöntjük a tésztát és állandó kevergetés mellett morzsás állagúra sütjük.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A KLASSZIKUS CSÁSZÁRMORZSA

Ezek is érdekelhetnek

Friss