hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus cannelloni

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Felmelegítjük a tejet, felolvasztjuk a vajat, megszórjuk a liszttel, és kissé lepirítjuk. Habverővel folyamatosan kevergetve, kis adagokban belemerjük a tejet. Ha mártás sűrűségű, sózzuk és borsozzuk, és egy csipet szerecsendióval ízesítjük.
  2. Felaprítjuk a hagymát és a fokhagymát, és üvegesre sütjük az olívaolajon. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Hozzákeverjük a darabolt konzervparadicsomot, a mascarponét és a finomra vágott petrezselyemzöldet, sózzuk és borsozzuk, majd puhára főzzük.
  3. Egy tűzálló tálat kikenünk a fehér mártással, majd bevonjuk egy réteg raguval. Megtöltjük a cannellonikat a raguval, majd egy tűzálló tálba egymás mellé tesszük őket, majd ráöntjük a maradék ragut és mártást.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben, 40 perc alatt készre sütjük. Megszórjuk 5 dkg reszelt sajttal, és további 5 percig sütjük. 5 percig pihentetjük, majd tálaljuk.

    5 JÓ TANÁCS A TÖKÉLETES BESAMELMÁRTÁSHOZ >>> 

    CANNELLONI SPENÓTTAL ÉS KÉKSAJTTAL - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE >>> 

    ÍGY KÉSZÍTS OLASZ CANNELLONIT OTTHON, HÁZILAG! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss