Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 cipót formálunk belőle, kinyújtjuk egyenként, és közepes méretű tepsi hátán megsütjük.
A krémet elkészítjük. A liszttel, a tejjel és a 7 db turmixolt kivivel sűrű pépet főzünk, kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, és hozzádolgozzuk a kihűlt krémet. Az apróra vágott kividarabokat lazán belekeverjük, és a kisült, kihűlt lapokat megtöltjük.
A mázhoz a 3 tojássárgát a 20 dkg porcukorral habosra keverjük, és a tészta tetejére simítjuk. A tésztát másnap szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre