A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az eritritet, majd egyenként a tojások sárgáját, legvégül pedig óvatosan belekeverjük a rizslisztet is. 24 cm-es tortaformába öntjük, és előmelegített 180 fokos sütőben, kb. 10 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, és egy lábasban kicsit megmelegítjük. Nem forraljuk fel, ha elkezd gőzölögni, akkor már jó. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, a gyümölcsöt, hagyjuk langyosra hűlni, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt is.
A kapcsos tortaformába visszatesszük a piskótát, majd rákanalazzuk a joghurtkrémet, a tetejét elsimítjuk, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Ezt követően a tetejét kirakjuk kivivel, majd a zselatint 2 dl, egy kevés eritrittel édesített vízben feloldjuk, és a kivi tetejére kanalazzuk. Hagyjuk megdermedni, ezt követően azonnal fogyasztható.