Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 mennyei étel csülökből: a bőr ropogós, a hús vajpuha lesz ezeknél a recepteknél

A sült csülök a sült húsok koronázatlan királya: szaftos és omlós egyszerre. A ropogós bőr és a zsírosabb falatok kedvelői ugyanúgy szeretik, mint akik a soványabb húsokat részesítik előnyben, hiszen egy-egy szép darabnak bőven van ilyen és olyan része is. Csülökreceptjeink között találtok levest, kenyérben sült csülköt, és persze a klasszikus csülök pékné módra sem maradhatott ki a válogatásból.

A csülök a sertés azon része, melyből az év bármely szakaszában nagyszerű és igazán laktató ételeket készíthettek. Létezik első és hátsó csülök, és valójában szinte mindegy, melyiket választjátok, mert a végeredmény egészen biztosan tökéletes lesz. Sütőben sütve, sörrel locsolgatva mámorítóan finom, de levesek kiváló alapanyaga is lehet, ahogyan cipóba, kenyérbe is süthető.

A legjobb csülökrecepteket gyűjtöttük össze. Biztatunk benneteket, hogy próbáljátok ki, készítsétek el akár mindet. Elronthatatlanok, az ízvilág pedig utánozhatatlan.

1. Csülkös babragu >>>

2. Csülkös kenyér Szabi a péktől >>>

3. Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti >>>

4. Klasszikus csülök pékné módra >>>

5. Körömpörkölt csülökkel >>>

6. Húsvéti főtt csülök recept >>>

7. Sörben sült csülök >>>

8. Göcseji csülkös káposzta >>>

9. Csülökpörkölt - Erdei Zsolt receptje >>>

10. Szabi a pék csülkös batyu receptje >>>

11. Csülkös pincepörkölt recept >>>

Borítókép: Shutterstock

Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált csülkös recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss