Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kitiltották a gyerekeket az étteremből: elegük lett!

default user icon
MME
Ahhoz már hozzászoktunk, hogy vannak „felnőttbarát" szállodák, ahol gyerekek nélkül pihenhetnek a csendre és nyugalomra vágyók. Arra azonban, hogy egy étterem is kitiltsa a gyerekeket, még nem volt példa – egészen mostanáig.

Egy New Jersey-i étterem, a Nettie's House of Spaghetti nemrégiben a Facebookon és az Instagramon jelentette be, hogy márciustól nem fogadnak 10 éven aluli gyerekeket. 

Az étterem elismerte, hogy az új szabály valószínűleg sokaknál kiveri a biztosítékot, ugyanakkor úgy nyilatkoztak, hogy „át kell venni az irányítást a helyzet felett”. Ezzel valószínűleg arra a tarthatatlan helyzetre utaltak, amit néhány gyerek viselkedése okozott a múltban: a hangoskodás, a rohangálás, az őrült rendetlenség mind szerepel(het) az indokok között.

„Szeretjük a gyerekeket. Tényleg, nagyon szeretjük.  Az utóbbi időben azonban rendkívül nagy kihívást jelent a gyerekek elhelyezése a Nettie's-ben" – tette hozzá az étterem.

A bejelentés nagy visszhangot váltott ki a közösségi médiában, de megoszlottak a vélemények:

„Szerintem ez egy jó döntés, pedig vannak gyerekeim. Igaz, már felnőttek, de én egyetértek ezzel" – írta egy kommentelő.  

„Nem minden étterem alkalmas arra, hogy kisgyermekes családok látogassák"  – mondta egy másik. 

„Nagyot csalódtam az étteremben" – írta más. 

Ajánljuk még:

 

 


Ezek is érdekelhetnek