Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kitálalt konfliktusáról Rácz Jenővel, felfüggesztették a Reggeli műsorvezetőjét

default user icon
MME
Járai Máté szerződésszegés miatt június 30-ig nem lesz képernyőn az RTL Klub reggeli műsorában.

Az RTL azután döntött a felfüggesztés mellett, miután a színész nem egyeztetett velük arról, hogy bizalmas, a műsor készítését és szerkesztését érintő kérdésekben nyilatkozik Istenes Bence online műsorában.

Járai Máté ott azt mondta el, hogy a Reggelibe meghívott Rácz Jenő nem szeretett volna beszélgetni vele az adás alatt, mert nem ápolnak jó viszonyt, így a séf a másik műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélgetett, míg a színész anyák napi díszeket készített egy másik vendéggel.

Járai Máté az Instagram-oldalán közölte a hírt a követőivel:

„Pár poszttal ezelőtt örömködtem, hogy képernyős arc vagyok, nos most egy kicsit mégsem. Ugyanis szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit "szabira" megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is).”

A Blikk megkeresésére az RTL Klub kommunikációs osztálya egyébként úgy nyilatkozott, nem személyes konfliktus miatt alakult így a műsorvezetők felosztása. „Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és A Konyhafőnök témákban - egyelőre - Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel. ”

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss