Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hihetetlen! Ilyen cuki kiskacsák keltek ki a bolti tojásokból

default user icon
MME
Három kiskacsa gondozója lett a 31 éves Deza Empson, aki csak vadonatúj keltetőgépét szerette volna kipróbálni néhány boltban vásárolt tojással egy TikTokon látott videó hatására. Erre az eredményre ő sem számított.

Deza eredeti terve az volt, hogy egy ártatlan teszt alá veti frissen vásárolt keltetőgépét azzal a szándékkal, hogy majd később papagájtojások keltésére használja. A TikTokon látott teszthez ezért el is ment egy közeli szupermarketbe, ahol beszerezte a tojásokat. Az eredeti terv szerint hat darabbal akarta próba alá vetni az „inkubátort”, de mivel az egyik megrepedt szállítás közben, csak öt tojás került a berendezésbe. Mint mondja, leginkább arra volt kíváncsi, hogy az eszköz mennyire tartja a hőt, valamit arra, hogy a keltetőgép segítségével látja-e a tojások belsejét.

Nem sokkal a teszt indulása után Deza meglepve konstatálta, hogy a szupermarketben vásárolt tojások közül négyben erek fejlődtek ki, majd rövid idő elteltével a kiskacsák körvonalai is kivehetőek voltak a héjon keresztül. Végül az egyik fióka sajnos elpusztult idővel, de három másik testvére, River, Dusk és Daisy rendben kikelt.

 

A háromkacsás mostohaanyuka szerint a madarak imádnak a kádban pancsolni, és szinte árnyékként követik, bárhová is megy. Mint mondja, egyetlen komolyabb hátránya van a kacsanevelésnek: az ürülék állandó takarítása.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss