Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hihetetlen, mi került karácsonykor Kis Grófoék ünnepi asztalára

default user icon
MME
Az egyik rokonnál gyűlt össze az egész család, hogy egy igazi terülj-terülj asztalkámat rendezzenek.A Bulibáró néhai édesapja kedvenc fogásából is fogyasztott.

Nem semmi, milyen ünnepi menüsorral készült a karácsonyra Kis Grófo. Az ország bulibárója a szentestét szűk családi körben, meghitt hangulatban töltötte, ám december 25-én az egyik nagybátyjáékhoz mentek át vendégségbe. Az énekes a Ripostnak árulta el, mi került az ünnepi asztalra.

“Vagy 40-50 főre készül majd a töltött káposzta, ami legalább 20 kilót jelent. Ez a család kedvence, de ez még nem minden! Lesz ott pacal bőségesen, sült húsok hatalmas tálakon felszolgálva, sütemények, sőt, édesapám kedvenc fogása is az asztalra kerül. Ez mindenféle tyúkbelsőségeket jelent, ez volt a specialitása, imádta” - kezdte korábban a Ripostnak Kis Grófo, akinek minden bizonnyal a nyála folyt az asztalnál ülve, ugyanis jó ideje diétázik, így nagyon meg kell válogatnia, hogy mit eszik.

“A káposztából nyugodtan ehetek, természetesen kenyér nélkül. Egyébként meg az a lényeg, hogy tartsuk a mértéket. Nappal még bármit lehet enni, a vacsora az, amire jobban oda kell figyelni, de a végsőkig kitartok, ami a fogyókúrát illeti” - tette hozzá Kis Grófo.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss