Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bizarr módszerrel fogy Kis Grófo, elárulta a titkát

default user icon
MME
A Bulibáróként is ismert Kis Grófo 10 kilót szeretne leadni jövő januárig.

Bár Kis Grófo imádja a krumplit és a rántott húst, ezektől most januárig mindenképp el kell köszönnie. A Bulibáró ugyanis a fejébe vette, hogy januárig mindenképp lead 10 kilót, és bár sokan megszegik ezeket a fogadalmakat, szerinte az ő akaratereje erősebb, mint valaha!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy amikor a Ripost elérte telefonon, akkor is épp teljes kiőrlésű tésztát evett egy étteremben, natúr csirkével.

"Azt mondták, a sikeres fogyókúra 70 százalékban az étkezésen múlik, és ezt már én is észrevettem. Egy hete még bizony 92 kilót mutatott alattam a mérleg, most már csak 89,5-et, szóval beindult a fogyás! Ennek persze ára van, este 6 után már semmit nem eszem, de olyan is van, hogy délután 4-5 körül falatozom utoljára. Ez persze a kislányomat nem igazán gátolja meg, hogy este 10-kor jóízűen megegyen mellettem egy pizzát, de én erős vagyok, kibírom" - mondta a magyar mulatóskirály, aki a rengeteg fellépés miatt néha éjjel ér csak haza.

Kérdés, hogy mi történik, ha az énekes éjnek idején éhezik meg?

"Egyébként is rászoktam a vízivásra, naponta legalább 2-2,5 liter lecsúszik, ez korábban nem volt jellemző. Ha éjszaka tör rám az éhség, még több vizet iszom, valamint bekapok 1-2 virslit, csak úgy magában. Szinte 0 gramm szánhidrát van benne, szóval bármikor mehet. Eddig nem nagyon figyeltem arra, melyik étel mennyi kalóriát vagy szénhidrátot tartalmaz, most meg állandóan ezeket nézegetem. Természetesen igyekszem egészséges keretek között tartani a fogyókúrám, de a kenyér és a cukros üdítő jelenleg kizárva. Zöldség viszont jöhet bármennyi" - mesélte Kis Grófo, akit egyébként egy 4-5 évvel ezelőtt készült fotója döbbentett rá arra, hogy bizony felszaladt rá pár kiló.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss