Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kirúgták a színésznőt, amiért lefogyott

default user icon
MME
Az ausztrál Rebel Wilson sikerének titka duciságában rejlett. Pontosabban producerei gondolhatták így, hiszen a színésznőt egy komolyabb fogyása után már nem tartották olyan hiteles karakternek, hogy legújabb filmjében, a Tökéletes hang 4. részében is eljátssza Háj Amyt, a molett énekesnőt.

Úgy tudni, hogy a forgatást is leállították a 39 éves nő életmódváltásának köszönhetően, aki még tavaly határozta el, hogy egészségügyi okokból ledobja magáról a felesleges kilókat.

A színésznő producere kérte, hogy hízzon fel szerepére, ám Rebel kijelentette, hogy nincs az az Isten, hogy újra visszatérjen korábbi életmódjához. Bízzunk benne, hogy a hollywoodi filmipar sokszor kegyetlen és szürreális világa ezzel nem teszi tönkre az amúgy tehetséges komika karrierjét.

Rebel Wilson, aki egyébként még a 2010-es években robbant be a köztudatba, már valamivel több, mint 18 kilótól szabadult meg, az eredmény pedig önmagáért beszél. Az Expressnek adott interjújában azt mondta, hogy korábban mindig csak érzelmi alapon evett, igazából sosem figyelt oda a kalóriákra. Jégkrémmel vigasztalta magát, ha bánatos volt, de ha valamilyen öröm érte, akkor is desszerttel jutalmazta magát. Ám ez mára már a múlté, hiszen rendszeresen végez köredzéseket, amit gyakran egészít ki guggolással és súlyzózással.

EZEKET AZ ÉTELEKET SOSEM TALÁLOD MEG JENNIFER ANISTON HŰTŐJÉBEN >>>

A TENKES KAPITÁNYÁRÓL NEVEZTEK EL EGY TORTÁT >>>

NEM ÁRULJÁK TOVÁBB NORBI TERMÉKEIT AZ EGYIK BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss