A kacsacombot besózzuk, állni hagyjuk, hogy jól átjárja a só. Tepsibe rakosgatjuk, megborsozzuk, és fóliával letakarva sütjük. Félidőben leöntjük a zsírját, és leöntjük a tejjel. Fólia nélkül zsírjára sütjük, és szép aranybarnára pirítjuk a bőrét.
A káposztát vékonyra csíkozzuk, és besózzuk, aztán kicsavarjuk a levétől. A barna cukrot enyhén világosra karamellizáljuk, majd a káposztát rárakjuk, összekeverjük, megszórjuk a sóval és a köménnyel. Néha megkevergetjük, nehogy lesüljön, ha szükséges olajatöntünk hozzá.
A birset meghámozzuk, és kevés vízben előfőzzük citromlével, fahéjjal. A kész káposztát savanyítjuk balzsamecettel. A félig puha birset a káposztához adjuk, és így tálaljuk a sült kacsacomb mellé. Szarvasgombás krokettet is kínálhatunk mellé.