Elkészítés: A tésztához 4 tojássárgáját összekavarunk 8 dkg cukorral, 2 evőkanál mézzel és 1 csomag vaníliás cukorral. Másik tálban összekavarunk 2 evőkanál lisztet 2 evőkanál búzadarával, 1 kávéskanál sütőporral és 2 evőkanál kakaóval, hozzáadjuk az előző keverékhez. Lassan hozzáadagoljuk az 1 dl olajat és 2 cl tejet. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, beleforgatjuk a fenti keverékbe, és 2 lapot sütünk belőle olajjal megkent sütőpapíron 180 fokon 15 perc alatt.
A krémhez a 2 dl sűrített tejet elkeverjük fél dl tejjel. 2 evőkanál vízzel felolvasztunk 6 g lapzselatint, aztán összekavarjuk fél dl tejjel, és kis lángon addig melegítjük, amíg a zselatin felolvad. Hagyjuk kicsit hűlni, majd hozzáadjuk a sűrített tejhez, ehhez még 1 evőkanál mézet és 1 csomag vaníliás cukrot is keverünk. Keményre verünk 2 dl tejszínt, amit belekeverjük a sűrített tejes keverékbe, majd 20 percre hűtőbe tesszük.
20 perc eltelte után a 2 lap közé töltjük a krémet, és legalább 3 órán át hűtjük, majd ízlés szerint szeleteljük.