Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját és a cukrot fehéredésig kikeverem, hozzáadom a 6 evőkanál vizet és az olvasztott margarint, pár percig keverem. A lisztet, a sütőport, a kakaót és a fűszerkeveréket egy kis tálban külön összekeverem, majd a fentiekhez adagolom. A tojásfehérjét habbá verem, és végül összedolgozom a kakaós masszával.
Kikent, lisztezett tepsiben két részletben kell megsütni. Én egy kb. 40 x 25 cm-es tepsiben sütöttem meg a lapokat. Teljesen ki kell hűteni őket.
A krémhez a habtejszínt kemény habbá verjük. A kétféle cukrot és a zselatint egy edénybe teszem, ráöntöm a tejet, és folyamatos kevergetés mellett ÖSSZEMELEGÍTEM!!!!, de nem forralom, hogy felolvadjon a cukor és a zselatin. Hozzáadom a tejszínhabhoz.
A krém híg lesz, de nem szabad kétségbeesni. :) Az alsó lap köré keretet csináltam, ráöntöttem a krémet és beraktam a hűtőbe, a teteje nélkül. 30 perc hűtés után már olyan állagú lesz, hogy rá lehet rakni a felső lapot.
A csokimázhoz a vajat meg a csokit forró víz fölött összeolvasztom, és a felső lapra csurgatom és elsimítom.