Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, tepsibe öntjük, megszórjuk a durvára vágott dióval, majd megsütjük, és a mogyorókrémet a meleg tészta diós tetejére kenjük. A krémhez tejből, a tojássárgából, a vaníliás pudingporból, a cukorral és a liszttel krémet főzünk, és elfelezzük. Az egyik felébe belekeverjük az olvasztott csokoládét. Kihűtjük. A margarint két részre osztjuk, és belekeverjük a sárga és a csokis krémbe. A mogyorókrémmel megkent tésztára először a sárga krémet, majd a csokis krémet kenjük. Tetejére a keményre felvert tejszínt tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre