Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínaikel-saláta csirkemellel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megmossuk és héjában megfőzzük. Ha puha leöntjük róla a vizet, lehúzzuk róla a héját, kockára vagy karikára vágjuk és félretesszük.
  2. Egy serpenyőt felforrósítunk, beletesszük a vajat, amikor a vaj elolvad, ráhelyezzük a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. 3 percig sütjük az egyik felét, majd megfordítjuk, sózzuk, borsozzuk és újabb 3 percig sütjük. Majd serpenyőstől a sütőbe tesszük és 12-15 percig 180 fokon sütjük. Ha a hús átpuhult kivesszük a sütőből és felszeleteljük.
  3. A kínai kelt csíkokra vágjuk, a lilahagymát megpucoljuk és felvágjuk és a főtt krumplival együtt egy nagy tálba tesszük. Az öntethez a mustártelkeverjük a citrom levével, olajjal, borssal és cukorral összeforgatjuk a salátával. A szeletelt csirkemellel tálaljuk.

VIDEÓ! Így készítheted el a kínai kel salátát sült csirkemellel! >>>

11 KÍMÉLŐ VACSORA CSIRKEMELLBŐL, AMI NEM TERHELI MEG A GYOMRUNKAT >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss