Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai savanyú-csípős leves

MME MME
1 3.8/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Előkészítése: A szárított gombát két órára vízbe áztatom, majd feldarabolom. (A megmosott friss gombát ugyancsak feldarabolom.) A póréhagymát, a sárgarépát és a zellert tisztítás után karikákra, illetve vékony lapokra vágom. A tésztát összetöröm. A keményítőt 2 evőkanál vízben simára keverem.

Elkészítése: a húslevest a szójaszósszal összeöntöm, belerakom a zöldségeket és a tésztát, majd felforralom. Ezután az összes fűszert hozzáadom és öt percig főzöm. Végül beleöntöm a keményítőt és kevergetés közben ismét felforralom.

1 adag: 92 kcal (385 kjoule)

Ezek is érdekelhetnek

Friss