Elkészítés: A zöldségeket vékony csíkokra szeletelem. Az uborkából kikaparom a magokat a szeletelés előtt. Kis olajon pírítani kezdem a hagymát, majd hozzáadom a többi zöldséget. Megsózom egy csipetnyi sóval, illetve megszórom 1 kávéskanál cukorral. Adok hozzá 1 kanál világos és 2 kanál sötét szójaszószt, valamint 2 kanál édes-savanyú csiliszószt. Ha megkóstolom, kicsit édeskésnek kell lenni. Ízlés szerint tehetünk még hozzá esetleg szójaszószt.
Közben megfőzöm a spagettit, leszűröm, és az elkészült zöldséges raguhoz teszem, együtt még kicsit átpirítom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre