Elkészítés: Egy kis tepsit vagy lapos tűzálló tálat kikenünk olajjal és meghintjük zsemlemorzsával.
A tésztát kis darabokra tördeljük, és sós vízben megfőzzük. Meleg vízzel leöblítve melegen tartjuk.
Közben a kínai kelt csíkokra vágjuk. A tojásokat a tejföllel, a sóval, a borssal, a gyömbérrel összekeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott, de már nem meleg vajat és a reszelt sajtot.
A tésztát összekeverjük a nyers káposztával és az öntet 3/4 részével, majd elterítjük a tepsiben. A tetejére öntjük a megmaradt öntetet, és forró
sütőben addig sütjük, amíg a tetején világosbarna kéreg nem keletkezik.
Kockára vágva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre