Elkészítés: A kínai kelt és a paradicsomot felkockázom, a hagymát vékony karikákra vágom, hozzáadom az olívabogyót és az egyéb hozzávalókat.
Többféle öntettel fogyasztható:
- Fehérjenapon 1 pohár natúr joghurtot és 1 pohár kefírt össszekeverek 2-3 zúzott fokhagymával és ezersziget fűszerkeverékkel, és ezt öntöm rá.
- Máskor 2 evőkanál olívaolajat, 1 citrom levét, 1 evőkanál mézet, 2 evőkanál mustárt , ízlés szerint balzsamecetet, sót és borsot keverek össze, és ezt öntöm rá.
- Maradék rizzsel összekeverve nagyon finom rizssalátát kapunk.
- Fehérje napon jól illik hozzá a töltött tojás, tehető bele csíkokra vágott sonka vagy főtt csirkemell. Friss zöldfűszerekkel még változatosabb.
- Bármilyen egyéb zöldséggel kombinálható, uborkával is remek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre