hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai horoszkóp 2022: ennek a 4 jegynek gyökeresen megváltozik az élete idén!

default user icon
MME
Február elsején léptünk a Jang Víz Tigris évébe a kínai horoszkóp szerint, amely 2023. január 21-ig tart. A Víz elem a sikert, a gazdagságot és a szerencsét jelképezi. A Tigris jegye impulzív jegy, mozgásba hozza dolgokat, így mindannyian nagy változásokra számíthatunk ebben az intenzív esztendőben. Van 4 csillagjegy, aki viszont karmikus válaszúthoz érkezik.

Február elsején kezdetét vette a Víz Tigris éve, ami hatalmas energiákat hoz be az életünkbe. Sokunk életében változás következik, van, akiknek nagyon szerencsésen alakul majd 2022, de 4 jegynek gyökeres fordulatot vehet a sorsa, és karmikus válaszút elé érnek.

Nyúl

Egy karmikus kapcsolódás felbukkanását jelzik a bolygók azoknak, akik a Nyúl évében születtek. Felöltheti ez egy mindent elsöprő szerelem képét is, de az is lehetséges, hogy a meglévő kapcsolatodban ismered fel az előző életből hozott feladatokat. A karmikus kapcsolatok abban vannak a segítségünkre, hogy közelebb vigyenek a tanulságok megértéséhez. Szükségszerűen felkavarók, felejthetetlenek és meghatározók egész életünkre nézve. A karmikus feladatainkat sokszor tükrözik a tudatalatti félelmeink, szorongásaink. Az előző életek tanulságai, problémái és konfliktusai ily módon is hírt adnak magukról. A kapcsolataink is magukon viselik ezek bélyegét, viszont ha sikerül feltárni és megérteni őket, közelebb kerülhetünk ezek feloldásához is! A Víz Tigris évében szembe kerülsz ezzel, és megoldod, amivel egy új életszakasz veszi kezdetét.

Sárkány

Komoly kérdéseket kell tisztáznod a Víz Tigris esztendejében, ha a Sárkány évének szülötte vagy. Számvetésre kényszerítenek az események, meg kell tudnod válaszolni a kérdést, mi, vagy ki tenne boldoggá igazán. Idén kristálytisztán megvilágosodik előtted, mi az, ami a beteljesülést hozná el számodra. Látni fogod, ezért mit kell tenned, és mi az, aminek alakulását viszont a sorsra kell bíznod, mert nincs ráhatásod. Az pedig, hogy konkrétumokban tudsz gondolkodni a jövőddel kapcsolatban, már fél siker, mert ezután bevonzhatod az életedbe a vágyott dolgokat.

 

Kígyó

A nagy szerelmet hozza el neked a Víz Tigris éve, ha szingli vagy, és a Kígyó évében születtél. Ez a szerelem mentes lesz minden kételytől, dilemmától, egy határozott Igent tudsz mondani. Felforgatja az életed a szenvedély, mert most először érzed majd azt, hogy bármire képes lennél ezért a kapcsolatért. És erre is lesz szükség, erre a határozott döntésre, kiállásra, felvállalásra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy régóta húzódó konfliktust tudtok örömtelien rendezni. Mindenképpen új időszámítás kezdődik a párkapcsolatban!

Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyeket korábban zárva találtál, ha a Ló évében láttad meg a napvilágot. Ha van olyan terved, amit korábban a körülmények alakulása miatt kénytelen voltáll halasztani, vagy amit esetleg már fel is adtál, idén éppen ezt tudod megvalósítani. Küzdj elszántan, mert most áttörést érhetsz el. Nem mellesleg a magánéleted csodálatosan harmonikus les idén. A társadra mindenben számíthatsz, ezt talán még sosem érezted ennyire. Ha szingli vagy, szerelmet jelez neked a kínai horoszkóp.

Itt tudod megnézni, hogy MELYIK JEGYBEN SZÜLETTÉL a kínai horoszkóp szerint, MILYEN ÉVED LESZ,MILYEN LESZ A SZERELMI ÉLETED 2022-BEN! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss