Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai csirkeszárnyak pikánsan

MME MME
5 4.3/5
60 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd besózzuk, és meghintjük csiliporral. Egy tepsiben elrendezzük a szárnyakat, és fóliával letakarva, 180 fokon kb. fél óra alatt pirosra sütjük. 
  2. Közben összekeverjük a citrom- és a narancslevet, a mézet, a szójaszószt és a zúzott fokhagymát. Amikor kicsit megpirultak a szárnyak, ráöntjük a szószt, és fólia nélkül további 5 percig sütjük. Csiliszósszal tálaljuk.

11 KÍNAI KAJA HÁZILAG - A SZEZÁMMAGOS CSIRKÉTŐL A PIRÍTOTT TÉSZTÁIG 

CSÍPŐS-RAGACSOS CSIRKESZÁRNY: VILLÁMEBÉD ÉS MECCSNÉZŐS SNACK EGYBEN! 

EGY BOR AMI PASSZOL A KÍNAIHOZ ÉS A SÜTIDHEZ IS - BEMUTATJUK A RAJNAI RIZLINGET 

Ezek is érdekelhetnek

Friss