Elkészítés: Egy széles serpenyőben kevés olajon a vékonyra vágott csirkemellet fehéredésig sütöm, majd hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot. Sózom, borsozom, majd lefedem, és pár perc párolás után beleszórom a zöldborsót, a zöldségkeveréket, a chilit és a brokkolit. Együtt pirítom őket, amíg pirulnak, a 4 dl rizst megmosom, lecsurgatom, és ezt is belekeverem.
Fűszerezem durvára darált színes borssal, majoránnával, curryvel, szójaszósszal ízlés szerint. Felöntöm 7,5 dl forró vízzel, lefedem, és minimális lángon hagyom, hogy a rizs a folyadékot magába szívja.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre