Elkészítés: A kockára vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd 2 evőkanál olajon megpirítjuk. Curryvel megszórjuk, és 1 dl vízzel felöntjük, majd pároljuk.
Wok-ban vagy teflonban, 3 db összetört fokhagymát, a vékony csíkokra vágott sárgarépát és piros húsú paprikát, a felkarikázott póréhagymát és erőspaprikát megdinszteljük 1 evőkanál olajon (sóval, borssal fűszerezzük). A felszeletelt gombát 2 db összetört fokhagymával és petrezselyemmel 1 evőkanál olajon megpirítjuk egy másik edényben!
A végén mindent összekeverünk, meglocsoljuk 1 dl szójaszósszal és a csíkokra vágott fejeskáposztát hozzákeverjük. Akkor kész, ha az ízek összeértek, de a káposzta még ropogós.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre