Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sokk az étteremben: ezt ette több százezerért Kim Kardashian

default user icon
MME
Elszaladt a ló Kim Kardashiannal és párjával egy ausztrál étteremben, több százezerért rendeltek, fotó is készült a rekordhosszúságú számláról!

Bár a Kardashian-klánról köztudott, hogy bőven van mit a tejbe aprítaniuk, Kim Kardashiannal most talán kissé elszaladt a ló, már ami a habzsi-dőzsit illeti.

A kerek idomairól ismert híresség a napokban érkezett meg Ausztráliába, kedvese, a mindössze 28 éves Pete Davidson ugyanis épp ott forgat, és kapott néhány nap szünetet.

A szerelmesek egy Piccolo Cucina nevű olasz étterembe tértek be romantikázni, és kis túlzással mindenből rendeltek egyet, amit csak találtak az étlapon! A terülj, terülj asztalkám részét képezte rengeteg saláta, egy tipikus szicíliai fogás, az arancini (olasz rizsgolyó), két margherita pizza, különféle halételek, majd mindezt egy csokis tortával és nutellás palacsintával zárta le a 41 éves Kim, akinek az új szerelem igencsak meghozta az étvágyát.

Minderről az étterem pletykás pincére számolt be az egyik közösségi oldalon. Elmondása szerint a sztárpár nagyon élvezte a királyi lakomát, amiért forintba átszámolva 155 ezer forintot fizettek. Ám mivel nagylelkű sztárokról van szó, a felszolgálónak igencsak szép kis borravaló ütötte a markát Kardashianék távozása előtt - írja a Daily Mail.

Jolene Aiello, az étterem tulajdonosa elmondta, hogy az alkalmazottjával madarat lehetett fogatni, amikor kiderült, kiket kell majd kiszolgálnia.

 Bár Kim Kardashian eredetileg az egészséges életmód híve, nagyon úgy tűnik, hogy egy időre félretette a szigorú diétáját, és kedvére lakmározik, abból, amit csak megkíván.Az étterem, ahol és Pete ettek, kifejezetten a hagyománytisztelő olasz receptjeiről, valamint kézzel készített tésztáiról híres, és büszkék arra, hogy szezonális, helyi alapanyagokból főznek.

Olvass még több sztárhírt:

Ezek is érdekelhetnek

Friss