Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva! Kim Kardashian belebetegedett a diétájába

default user icon
MME
Amikor Kim Kardashian Marilin Monroe ikonikus ruhját akarta vielni az idei MET-gálán, és ezért brutális fogyókúrába kezdett, még nem sejtette, hogy az egészsége is rámegy.

Amikor Kim Kardashian kitalálta, hogy a 2022-es Met-gálán- vagyis a New York-i Metropolitan Múzeum minden évben megrendezett, szuperelegáns, kizárólag A-listás celebeket felvonultató jótékénysági partiján - Marilin Monroe ikonikus, krisztályokkal kirakott, testszínű ruháját akarja viselni, tudta, hogy nem lesz egyszerű dolga: az estélyit, amiben Monroe Kennedy elnöknek énekelte a Happy Birthday-t ugyanis centről-centire a színésznő testére szabták, ami Kardashiannak kissé szűknek bizonyult.

De Kimet nem olyan fából faragták, hogy könnyedén feladja: tudta, hogy kb. 8 kilótól kell megszabadulnia ahhoz, hogy beleférjen a ruhába, így brutális fogyókúrába kezdett.

"Egyszerűen nem volt más választásom. Naponta kétszer, szaunaruhában izzadtam a futópadon, teljesen kizártam a szénhidrátot és a cukrot, csakis a legtisztább zöldségeket és rengeteg proteint fogyasztottam. Nem éheztem, de nagyon szigorú voltam a diétát illetően is"- nyilatkozta annak idején, gála után. Mint kiderült a proteinfogyasztás az keményvonalas húsevésben valósította meg leginkább, és mivel ő alapvetően növényi étrenden él, ez jelentősen megviselte a szerveztét. Olyannyira, hogy fellángolt a tökéletesen karban tartott és visszaszorított pikkelysömöre (psoriasis), ami nem  csupán a bőrt, hanem az izületeket is megtámadja.

" Alig tudtam mozgatni a karomat, rettenetesen ijesztő volt. Végül elmentem egy reumatológushoz, aki szteroidokkal kezelt. Teljesen kiborultam. Ismét elhagytam a húst, és szép en rendbejött a bőröm, és a fájdalmaim is enyhültek, majd elmúltak teljesen" - mesélt a súlyos következményekről az Allure magazinnak.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss