Elkészítés: Egy nagy és mély tepsit margarinnal vékonyan kikenünk, sütőpapírral kibéleljük. Ráreszeljük a 25 dkg margarint úgy, hogy befedje az egész tepsit, rárakjuk a lecsepegtetett meggykompótot. A kekszet és a diót ledaráljuk, összekeverjük a porcukorral, és rászórjuk a meggyre.
A hozzávalókból kikeverjük a kakaós piskótát, és ráöntjük a meggyes alapra. 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Még melegen kifordítjuk egy másik tepsire, ezáltal a piskóta alulra kerül, a meggy lesz felül. Ha kihűlt, bevonhatjuk csokival, vagy csak megszórjuk porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre