Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kifogytál az ajándékötletekből? Ez az a könyv, aminek minden háziasszony örülne!

default user icon
MME
Ha még sosem készítettél házilag tésztát, akkor a Tésztaműhely című könyv stepfotói segítenek abban, hogy már az első alkalommal sikerrel járj! Ha pedig gyakorlott tésztakészítő vagy, akkor is találsz új fortélyokat és izgalmas olvasmányt ebben a könyvben!
Tésztaműhely- Az otthoni tésztakészítés titkai

Ebből a gyönyörű könyvből kiderül, hogyan lehet otthon több mint 40 féle, olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzájuk illő szószokat is elkészíteni. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínját-bínját. Apró durumtészták, tojásos metéltek, töltött tészták, gnocchik, gombócok és klasszikus magyar tészták formálódnak a kezünk alatt. Sőt, színezünk, ízesítünk, zöldfűszerrel rétegezünk és finomakat eszünk.

Készítsd magad!

A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezután otthon könnyedén elkészíthetők. A könyvben olvashatsz a különböző tészták kialakulásának mesés történetéről, az olasz és a magyar hagyományokról, valamint a tésztaformázást megelőző minden fontos tudnivalóról is.

Szereted a tésztát? Akkor ez a te könyved!

Ha a könyv megrendelésekor a Tészta-csomagot választod (és megéri!), akkor a könyv mellé jár még egy szuper bordázó is. Olaszországban, bükkfából készült termék, és az egyetlen speciális eszköz, amire az otthoni készletünkön kívül szükségünk lesz, amikor tésztázni kezdünk. Hagyományosan garganellit készítenek vele, ami az olasz csigatészta, de durumtésztákat és tojásos, sokszor lyukas tésztákat is formáznak rajta, sőt a gnocchihoz is ezt használják, ahogy mi is a könyvben. A tészták és a gombócok rusztikus vájataiban nagyon jól megülnek a mártások, különleges külsejükkel pedig megbabonáznak mindenkit.

 

A bordázó hossza 12,5 cm, szélessége 9 cm, nyele 8,5 cm, és tartozik hozzá egy 19 cm hosszú rúd, amivel a lyukas tésztákat formázzuk. A bordázó alja csapott, hogy formázás közben megdöntve pont kézre álljon.

Itt rendelheted meg a könyvet! >>> 
Olvass tovább erről a gyönyörű könyvről! >>> 
Készülj velünk  a karácsonyra! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss