Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült Pippa titka! Ezért olyan dögös Katalin hercegné húga

default user icon
MME
Pippa Middleton formás alakját néhány éve megcsodálta a világ, amikor testvére, Katalin hercegné esküvőjén koszorúslány volt. Nemcsak Harry herceg szeme akadt meg Pippa idomain, hanem sokak elismerő pillantását begyűjtötte. De mitől van ilyen jó formában Pippa?

Pippa Middleton nem hisz a csodadiétákban. Katalin hercegné  húga soha nem követte a legújabb diétatrendeket, mégis csodás alakja van. Az idén májusban férjhez menő Pippa a sportban és az egészséges étkezésben hisz. A kisebbik Middleton lány rengeteget sportol, teniszezik, rendszeresen fut, konditerembe jár, de az evezés és a sífutás is a kedvenc sportjai közé tartozik.

- Ideális esetben heti öt alkalommal sportolok. Fél óra futás, vagy egy óra gyaloglás, teniszezés után nagyon jól érzem magam. Mentálisan erősít, de a sporttól jobban alszom, sőt még az emésztésem is jobb - mesélte egy korábbi interjúban Pippa Middleton.

Persze Katalin testvére odafigyel az étkezésére is. Ám nem kell luxusételekre gondolni. Pippa is olyan ételeket eszik, amely a magyar boltok polcain is megtalálható.

- Reggelire rozskenyeret, zabkását fogyasztok. Rengeteg barna rizst  eszem, lencsét, quinoát, édesburgonyát. Soha nem csináltam Atkins, vagy Dukan-diétát, de hiszek az egészséges életmódban. Finomított szénhidrátokat, fehér lisztet, tésztát nagyon ritkán eszem és akkor is csak kis adagot - mondta Pippa, aki a cukrot és az alkoholt is száműzte az étrendjéből, amikor sífutó versenyre készült.

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN >>> 

EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss