Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiadós, szaftos és isteni finom: Ilyen egy igazi paprikás krumpli roppanós virslivel

Idehaza talán nem is létezik olyan ember, aki ne kóstolta volna már legalább egyszer a paprikás krumpli valamelyik változatát. Mert ugye az köztudott, hogy ahány ház, annyi szokás. Van, aki sűrűbben, virslivel, más viszont több lével, kolbásszal készíti, esetleg vegyesen. Ízléses és pofonok. Mi most egy klasszikus virslis változatot hoztunk nektek, abból is a roppanós fajtát.

Sokan úgy tartják, hogy ha hagyományos magyar ételről van szó, akkor az elronthatatlan, szaftos és paprikás krumpli az egyik legjobb választás. Készülhet az év bármely szakában, rotyoghat a bográcsban, vagy a gáztűzhelyen, a végeredmény egyszerűen mennyei. Friss kenyérrel, kovászos uborkával tálalva kiváló ebédnek való kaja ez a hét bármely napjára. Próbáljátok ki ezt a receptet is! Tipp: Ha egy picit sűríteni szeretnétek a paprikás krumpli állagán, akkor törj össze néhány krumplidarabot a főzés vége felé.

Hozzávalók:

  • sertészsír
  • 1 szelet szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 kg burgonya
  • bors
  • kömény
  • víz
  • 4-5 szál bécsi virsli

A PAPRIKÁS KRUMPLI PONTOS RECEPTJÉT ROPPANÓS VIRSLIVEL ITT TALÁLOD >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss