Elkészítés: A rózsaszín tésztához tegyük egy keverőtálba a porcukrot, a vaníliás cukrot, az egész tojást, robotgéppel keverjük habosra. Állandó keverés mellett csorgassuk hozzá az olvasztott, de nem forró margarint, a tejet és pár csepp piros ételfestéket, hogy szép rózsaszín legyen, majd keverjük tovább még pár percig. Végül szitáljuk hozzá a sütőporral összekevert lisztet, majd keverjük simára a tésztát.
Egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral, öntsük bele a masszát, és terítsük el kb. 30x30 cm-es nagyságúra. Helyezzük be a sütőbe, és közepes hőmérsékleten süssük 10-12 perc alatt készre. A sütőből kivéve fordítsuk rá egy liszttel megszórt sütőpapírra, óvatosan húzzuk le a sütésnél használt sütőpapírt, és fordítsuk vissza a tésztát. Hűtsük ki teljesen, majd szúrjuk ki szív alakú formával, és felhasználásig tegyük félre.
A sárga tésztához tegyük egy keverőtálba a porcukrot, a vaníliás cukrot, az egész tojást, robotgéppel keverjük habosra. Állandó keverés mellett csorgassuk hozzá az olvasztott, de nem forró margarint és a tejet, majd keverjük tovább még pár percig. Végül szitáljuk hozzá a sütőporral összekevert lisztet, majd keverjük simára a tésztát.
Egy sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, tegyünk az aljába pár kanál masszát. Ezután a közepébe állítsuk szorosan egymás mellé a rózsaszín szíveket, és vigyázva, hogy ne mozduljanak el, öntsük rá a maradék masszát úgy, hogy teljesen befedje. Éppen csak egy kevés masszára ültessük rá a szíveket, mert sütés közben kissé feljönnek a tésztában.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 35-40 percig, tűpróbáig. A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a formában, majd a sütőpapírral együtt emeljük ki egy rácsra, és hűtsük ki egészen.
A csokoládét tördeljük bele egy tálba, öntsük hozzá a tejszínt, és gőzfürdő fölött olvasszuk fel, majd keverjük simára. Végül csorgassuk rá a teljesen kihűlt sütemény tetejére, majd tegyük hideg helyre, hogy megdermedjen.
Tálalás előtt éles késsel ízlés szerint szeleteljük fel, majd úgy kínáljuk.