Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kevert cseresznyés-meggyes lepény

90 perc
egyszerű
megfizethető
20 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kissé lehűtött vajat egy robotgép habverő spiráljával enyhén fellazítjuk. Hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, valamint egyenként a tojássárgáját és a likőrt. Habosra verjük, majd rászitáljuk a sütőporos lisztet és elkeverjük benne.
  2. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, 1/3 részét alaposan, a 2/3 részét pedig óvatosabban a masszába forgatjuk.
  3. A piskótaszerű tésztát egy 20 x 30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Meghintjük a gyümölcsökkel és megszórjuk a nádcukorral.
  4. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 50-60 percre, és sütés közben, kb. félidőben 160 fokra mérsékeljük a hőfokot. Tepsiben hagyjuk kihűlni, majd kockákra vágva tálaljuk.

    FELEJTHETETLEN CSERESZNYÉS SAJTTORTA SÜTÉS NÉLKÜL, POFONEGYSZERŰEN! >>>

    3 OK, AMIÉRT IMÁDJUK A CSERESZNYÉT >>>

Megjegyzés

Más keményhúsú gyümölccsel is elkészíthető, gyors és nagyon finom. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss