Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kevert almás-diós süti

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd átszitáljuk. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lereszelt és kinyomkodott almát, a diót, az olajat, a vaníliás cukrot, az őrölt fahéjat, majd alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a mazsolát, és összedolgozzuk.
  2. A masszát kilisztezett, 25*40 cm-es tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.

    A legjobb almás receptek >>> 

    Diós finomságok >>> 

    Fahéjas receptek >>> 

Megjegyzés

A tetejére lehet tojásfehérjehabot sütni, bevonható csokimázzal, de egyszerűen, porcukorral szórva is nagyon finom. - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss