Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ketchupos mézes-chilis csirkeszárnyak

75 perc
bonyolult
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, végeit levágjuk, megsózzuk. A chili paprikát apróra vágjuk, elkeverjük a mézzel, ketchuppal, borssal. Ebbe a pácba forgatjuk a szárnyakat és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
  2. A csirkeszárnyakat kivajazott tepsibe rakjuk, lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb. 45-50 percet sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
  3. Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé.

CSÍPŐS MÉZES CSIRKESZÁRNY

EXTRA FŰSZERES ROPOGÓS CSIRKESZÁRNY 

Megjegyzés

Jó étvágyat kívánok hozzá! - kautz1009

Ezek is érdekelhetnek

Friss