Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő titkot árult el családjáról Jamie Oliver

default user icon
MME
Már hónapok óta él együtt saját otthonukban Jamie Oliver és felesége két ukrán menekült családdal. A sztárséf a Mesterszakács című gasztroreality vendég zsűritagjaként beszélt humanitárius tettéről.

A MasterChef Australia című főzőműsor új évadának premier epizódjában, vasárnap este mutatkozott be vendég zsűritagként Jamie Oliver. A sztárséf, amikor az egyik versenyző orosz és ukrán főztjét kóstolta – ami egyébként borscs leves és pampushka volt – váratlanul a következő vallomással rukkolt elő ország-világ előtt – írja a Mirror.

„Mindenki tisztában van vele, hogy mennyire szörnyű események részesei vagyunk manapság a világban. Így különösen érzékenyen érint, hogy két olyan ételt kell most kóstolnom, ami egy klasszikus orosz, illetve ukrán fogás" – mondta, majd így folytatta: – „Elárulhatok egy titkot? Két ukrán menekült család él nálam közel hét hónapja, amiről eddig senki nem tudott rajtam és a feleségemen kívül" – vallotta be Oliver. Később természetesen a Larissa által felszolgált ételeket is csak dicsérni tudta, szóval a játékos simán bebiztosította továbbjutását a műsorban.

Nem csoda, hogy az évad első műsora alatt többen is elérzékenyültek az epizód láttán, hiszen azt még azelőtt leforgatták, hogy az egyik zsűritag, Jock Zonfrillo 46 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. 

Borítókép: Northfoto

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss