Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Két magyar pizzéria is Európa legjobbjai között - itt a top 50-es lista!

default user icon
MME
A napokban jött ki Európa 50 legjobb pizzériájának listája, melynek két helyét is egy-egy budapesti pizzéria foglalja el. Gratulálunk!

A bigseventravel.com listájának 46. helyén a Kemencés Pizza szerepel. Azt írják róla, hogy már az első harapásnál érezni fogod, milyen tökéletesen ropogós a tésztája, valamint a paradicsomszósz és a forró, nyúlós sajt párosítása is mennyei. Külön ajánlják a Picante névre hallgató szalámis pizzájukat, ami pont tökéletesen pikáns.

A Digó pedig a lista elején, egészen pontosan a 7. helyén végzett. Úgy fogalmaznak, ezen a helyen kóstolhatod Budapest legjobb pizzáját, ha nem egész Európáét. Azt javasolják, a Margarita pizzájukat mindenképp próbáld ki, mert mennyei a robusztus paradicsomszósz és a friss bazsalikom párosa, a pizzatészta pedig szupervékony, nem túl rágós és nem túl ropogós. Ráadásul a kiszolgálást is kiváló minőségűre értékelték.

A lista élén egy nápolyi pizzéria, a 2. helyen egy dán pizzázó, a 3. helyen pedig egy holland pizzéria végzett. A teljes listát IDE kattintva te is lecsekkolhatod!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss