Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Készüljön az ünnepekre az ALDI-val!

default user icon
(x)
Adventi kalendárium és koszorú az asztalon, kis csizmácskák az ablakban, szánon érkező fenyőfa, fahéjas forralt bor és minden napra egy kis meglepetés: az ALDI-val élmény az ünnepi készülődés.

Mindenkinek ugyanaz és mégis más: hamarosan itt van a karácsony és az év vége, próbálunk mindent időben elintézni, hogy az ünnepi időszak alatt szeretteinkkel fényesen csillogó otthonban, ízletes falatok és sütemények társaságában, mégis bensőségesen és meghitten töltsük el. A készülődés sokaknak stressz, de az ajándékvásárlás, a különleges fogásokhoz szükséges alapanyagok beszerzése élmény is lehet, amely előre tervezhető és egyszerűen megoldható az ALDI-val. A diszkontlánc november elején jelentette meg karácsonyi katalógusát, amelyben kicsik és nagyok is megtalálják az ideális karácsonyi ajándékot, legyen szó játékokról, sporteszközökről , háztartási gépekről, vagy szórakoztató elektronikai cikkekről. Az egyes termékek más-más időponttól kaphatóak, így az ajándékvásárlást összeköthetjük a hétköznapi bevásárlással, és a pénztárcánkat sem terheli meg egyszerre a sok ajándék beszerzése. 

Kifogyott a dekorációs ötletekből? Nem tudja, milyen sütivel lepje meg a családot? Gyorsan kellene valami finomat összeütni a vendégeknek? Az ALDI Ízvilággal ez is gyerekjáték, hiszen az online elérhető katalógus igazi adventi utazásban részesít: karácsonyi szokásokat elevenít fel, filléres tippeket ad a dekorációk, karácsonyfadíszek és apó ajándékok elkészítéséhez, illetve az ünnepi vacsoramenüre is remek ötleteket ad.

Ha a katalógus receptjei kellő inspirációt adtak, akkor irány bármelyik ALDI, ahol mindent beszerezhetünk a sütéshez-főzéshez: a karácsonyi időszakban húsok és haltermékek, továbbá sütési alapanyagok, dió- és mogyorófélék széles választékban elérhetők. Aki inkább készterméket választana, az bátran böngészhet a beigli-, desszert-, praliné és süteménykínálatból, az új ízek kedvelői pedig választhatnak például az almás és fahéjas töltelékkel töltött ostyacsőből is. A megváltozott táplálkozási igényű vásárlóknak sem kell lemondaniuk a szaloncukorról, hiszen az ALDI-nál édesítőszerrel készült változat is elérhető lesz. Ha pedig az ünnepek alatt felszedett kilóktól egy kis síeléssel, vagy wellnessezéssel szabadulnánk meg, akkor választhatunk az ALDI Utazás kedvező árú bel- és külföldi útjai közül.

Ezek is érdekelhetnek

Friss