Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kesudiós csirke

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Allergének
  • Földimogyoró
  • Szójabab
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A wokban felhevített földimogyoróolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet.
  2. Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a lecsepegtetett bambuszrügyet és a felcsíkozott kaliforniai paprikát, és pár perc alatt roppanósra sütjük.
  3. Meglocsoljuk a szójaszósszal és a csiliszósszal, majd hozzáadjuk a kesudiót és a felkarikázott újhagymát. Összeforgatjuk, majd 2 perc pirítás után rögtön tálaljuk. Főtt rizzsel kínáljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a kínai kesudiós csirke

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss