Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 étel, amiről a férfiaknak le kell mondaniuk, ha babát terveztek

A családalapítás két emberen áll, így bizony a férfiaknak is ki kell venniük a részüket az előkészületekből. Az ő termékenységüket ugyanúgy befolyásolja az, hogy mit esznek, így nekik is összeállítottunk egy top 5-ös tiltólistát.
5 ÉTEL, AMIRŐL LE KELL MONDANOD, HA BABÁT TERVEZEL! >>> 
Hot-dog

A Harvard Egyetem kutatói szerint azok a férfiak, akik sok feldolgozott hústerméket fogyasztanak, 23%-al kevesebb egészséges spermával rendelkeznek. Hanyagold a virslit és párizsit, válts halra, például vadlazacra, amiben az omega-3-at tartalmazó zsírsavak elősegítik az egészséges sperma termelődését.

HOGYAN ÉTKEZZEN A SZOPTATÓS KISMAMA? >>> 
Teljes tej

A zsíros tej a nők esetében növelheti a termékenység esélyét, a férfiaknál azonban pont az ellenkező hatást ér el. A Human Reproduction tanulmánya szerint 2%-os, vagy annál zsírosabb tej rendeszeres fogyasztása ugyanis jelentősen lelassíthatja a spermiumok mozgását.

TERHESSÉGI CUKORBETEGSÉG? CSAK SEMMI PÁNIK! KEZELHETŐ! >>> 
Fánk

Ha babát terveztek, a cukros fánkokról mindenképpen le kell mondanod! A Harvard kutatói úgy találták, hogy a nagy mennyiségű transzzsír beviteltől akár 96%-al kevesebb sperma termelődhet.

GYORS MEGOLDÁS FÁRADT SZÜLŐKNEK: EPRES KÖLESTORTA MINDENMENTESEN! >>> 
Permetezett alma

Lehet, hogy olcsóbban kijössz, ha nem bio gyümölcsöket választasz, de a növényvédőszerek, melyek ezekből az almákból kerülnek a szervezetedbe, megakadályozzák a spermiumok termelődését. Kutatások szerint 84%-kal kevesebb termelődik az átlagnál, és 70%-kal lassabbak is.

ÍGY EGYÉL, HA BABÁT SZERETNÉL! >>> 
Üdítő

Azon férfiak akik napi szinten fogyasztanak cukros üdítőket, sokkal lassabb mozgású spermával rendelkeznek mint azok, akik elkerülik a szénsavas italokat. Ha családalapításon jár az eszed, válts keserű teára és vízre az édesített üdítők helyett.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss