Mindmegette.hu
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
A tojás a legjobb fehérjeforrás, ráadásul egyszerű elkészíteni, ezért a legtöbb ember étrendjében helyet kap. Sajnos a belőle készült ételeknek, így a tojássalátának is rövid az eltarthatósága.
Recept válogatás
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
Valószínűleg egyszer-kétszer találkoztál már a wakamével – csak éppen nem tudtad a nevét. A tengeri mustár néven is ismert, az ázsiai konyhában gyakran használt tengeri zöldség a sushi éttermek kedvenc alapanyaga.
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!
Csilla
Schobert Norbert kisebbik fiát nem kímélték a kommentelők. A fitneszguru és Rubint Réka 11 éves fiát sokan bántották a súlya miatt. Zalán csattanós választ adott most mindenkinek.
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól.
Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, ami a hazai gasztroélet legjelentősebb eseménye. Az Év Étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, a sztárséfnek pedig Rubint Réka is gratulált.
A legegyszerűbb alapanyagokból villámgyorsan varázsolhatsz valami finomságot. Senkinek nem kell tudnia, hogy bögrékkel méred a hozzávalókat, és pár perc alatt állítod össze a tésztát, a lényeg, hogy mindenkinek ízlik. Válogass a legjobb bögrés receptjeinkből!
Rozsnyai Gabriella
Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz a nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan idén egy új kategóriát hozott létre. Ez nem más, mint a Best Of The Best, azaz a legjobbak legjobbja kategória, amit 2022-ben a Stand zsebelhetett be magának. Simán kijárt ez az elismerés is, hiszen Széll Tamás és Szulló Szabina étterme az elmúlt három évben zsinórban nyerte meg az Év Étterme díjat.
Az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával megjelent végre a tavasz első hírnöke: a medvehagyma, amely friss, zamatos ízt hoz a hosszú tél után. Őt követi a többi tavaszi frissességet hozó zöldség: újhagyma, spenót, sóska és a zsenge tök, amelyekkel új ízeket, a tavasz frissességét hozzák az asztalunkra. Ehhez mutatunk több mint száz bevált receptet!
Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, mely a hazai gasztroélet legvártabb és legjelentősebb eseménye minden évben. Az Év Étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, felesége büszkén újságolta követőinek a nagy hírt.
A tészta a viszonylag olcsó és gyorsan elkészíthető ételek közé tartozik. Nemcsak a háziasszonyok szeretik, hanem gyakran kerül az iskolában is az ebédlőasztalra, mivel végtelenségig variálható. Káposztás, grízes, túrós, húsos, krumplis. Nektek melyik a kedvencetek?