Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Rozsnyai Gabriella
Cikk
MME
Jogosan merül fel a kérdés, hogy a már régóta ismert, olcsó és jó illatú tusfürdőnk vagy más kozmetikumunkat miért cserélnénk le másra? Nos, egyrészt a változatosság új élményeket, lehetőségeket hozhat, másrészt ha elzárkózunk az új, innovatív lehetőségek elől, könnyen lépés hátrányba kerülhetünk. Fedezzük fel együtt a természetes szépségápolást!
Tudtad, hogy a Rögös túró olyan alapanyaga a magyar konyhának, amit nemzetközileg is elismertek? Páratlan tejtermékünkre igazán büszkék lehetünk, és most el is áruljuk, hogy miért!
Március 27-én 21:00-kor debütál a VIASAT3-on a népszerű cukrászverseny legújabb évada, az Ide süss! – Húsvéti kihívás. Az ünnepi részekben hírességek mutatják meg, milyen cukorból faragták őket. Ábel Anita és Sass Dani összeszokott párosként támogatják a versenyzőket, a desszerteket pedig Szabadfi Szabolcs, az ország pékje és Szalai Dóri, a macaronok királynője értékeli.
Ha igazán éhes vagy, egy ilyen gusztusos BLT-szendvics kiváló választás! Bacon, saláta és paradicsom, némi majonézzel megkent, ropogósra pirított kenyérszeletek közé rétegezve – full extrás fogás, ami garantáltan, hosszú órákra eltelít! Mutatjuk videón, hogyan készül!
Fanny magazin
Ne gondoljuk, hogy ha nem alszunk eleget, az mindössze annyit eredményez, hogy fáradtak, esetleg nyűgösebbek leszünk napközben! A kialvatlanság lemeríti a szellemi képességeinket és veszélyezteti az egészségünket.
Recept válogatás
A tavasz előhírnöke a medvehagyma, amelyre nem csak saláta készítésekor érdemes gondolni. Levest, főzeléket éppúgy készíthetünk belőle, ahogy ízesíthetünk vele bármilyen főételt, pástétomot, mártogatóst, de egyszerűen vajas kenyérrel fogyasztva is szuper választás. Gyógyhatása sem mellékes: kíméli a gyomrot, enyhíti a fejfájást és csökkenti a magas vérnyomást! A legjobb medvehagymás ételek receptjeit gyűjtöttük össze.
Tóth Franciska
Az ünnepi asztal elképzelhetetlen sós nassolnivalók nélkül. Összegyűjtöttük a legízletesebb sajtos pogácsákat és rudakat, amelyek – a hozzáadott tejfölnek köszönhetően – nem száradnak ki, omlósak és puhák maradnak még másnap is.
A tészta a viszonylag olcsó és gyorsan elkészíthető ételek közé tartozik. Szeretjük, mert a végtelenségig variálható: káposztás, grízes, túrós, húsos, krumplis, hogy csak néhányat említsünk. Nektek melyik a kedvencetek?
Mindmegette mégis fogyott!
A medvehagyma kétségtelenül a tavaszi szezon egyik legnépszerűbb finomsága. Pesto formájában pedig igazi kincs: felturbózhatjuk vele a húsokat, a tésztákat, a tojásos és krumplis fogásokat, de akár önmagában, friss kenyérre vagy pirítósra kenve is isteni finom.
Laczkó Lilla Lili
A tökéletesen elkészített főtt tojással lesz igazán mutatós a klasszikus húsvéti tál. De mégis hány percig főzzük, és hogyan hámozzuk meg esztétikusan? Mutatjuk az összes trükköt, amellyel kívül-belül hibátlan lesz.
Pataki Nóra
Bár a tojás egész évben elérhető élelmiszer, a húsvéti időszakban egészen biztosan többet eszünk belőle, mint általában. Most kiderül, hogy az egészségünk érdekében hol kell, ha kell egyáltalán, meghúznunk a határt, ha tojásfogyasztásról van szó.
Talán nincs is olyan konyha kis hazánkban, ahol ne készülne rendszeresen rántott hús. Bár pontosan tudjuk, hogy nem tartozik a legegészségesebb ételek közé, mégsem tudunk lemondani róla – és nem is kell! Most egy apró trükköt mutatunk, amitől még finomabb lesz, próbáld ki!