Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Nem kell ahhoz cukrászdába menni, hogy ellenállhatatlan süteményeket ehessünk, az igazi házias "nagyi-sütik" ott amúgy sem kaphatók. Összegyűjtöttünk néhány nagy klasszikust.
Mostantól a Tesco Doboz Webáruház az ország minden pontját lefedi!
Recept válogatás
Ha van otthon egy adag darált hús, akkor nemcsak fasírtot készíthetünk belőle, hanem finom húsgombócot is. A húsgombócot mindenki szereti. Szeretjük: paradicsomosan, sajtosan, olaszosan vagy hagyományosan és magyarosan. Íme a legjobbak.
Szereted a rakott kelt, de macerásnak tartod az elkészítését? Videón mutatunk egy jól bevált, kipróbált receptet, amellyel még a kezdők is sikert arathatnak. Íme a rakott kelkáposzta egyszerűen.
A farsangi szezon főszereplője egyértelműen a fánk: lehet bármilyen, a lényeg, hogy tetemes mennyiségű baracklekvárral, vagy valamilyen krémmel jól megpakolható, vagy abba beletunkolható legyen! Most összegyűjtöttünk több, mint 40 kipróbált receptet, hogy mindenki válogathasson kedvére!
Pataki Nóra
A fittség megőrzéséhez, valamint a jó közérzet megtartáshoz elengedhetetlen a rendszeres mozgás. Ám ennek nem kell feltétlenül a „gyilkos” edzésformák közé tartoznia, bőven elég, ha teszel egy kiadós sétát.
Ha csak egy kicsit variálnál a megszokott ízeken - ne a levest cseréld le, hanem a levesbetét! Ehhez adunk most több, mint 50 bombajó receptet!
A levesrajongók nyilván egyetértenek azzal, hogy kevés dolog esik jobban az embernek, mint egy tál leves - legyen szó meleg vagy hideg, tartalmas húsos, vagy könnyű krém változatról. Azon kívül, hogy jól esik, nem is gondolnánk, hogy mennyi izgalmas élettani hozadéka van annak, ha minden nap eszünk egy tál levest - persze nem midnegy, hogy milyet!
Laktóz-, tejfehérje vagy gluténérzékeny vagy? Vegán vagy paleo étrendet követsz? A Mindmegette.hu most mindent összegyűjtött a témában, amire csak szükséged lehet! Szakértői cikkekkel, kipróbált receptekkel és videókkal segítünk azoknak, akik valamilyen érzékenységgel küzdenek vagy speciális étrendet követnek.
Németh Miklósné
Ha túl száraznak tartod a csirkemellfilét, válts csirkecombfilére, mutatunk 8 szuper receptet.
A csicseriborsó az egyik legmellőzöttebb hüvelyesünk, holott finom, tápláló, laktató, egészséges és rendkívül sokoldalú alapanyag. Használhatjuk levesbetétként, főzve vagy sütve köretként, raguként, pörköltként és salátában, hogy legelcsépeltebb formuláit, a falafelt és hummuszt már ne is említsük. Egyre népszerűbb továbbá fasírtalapanyagként vegán hamburgerekben, lisztté őrölve pedig ideális gluténérzékenyek számára is.
Kard Sándorné
Fotó/Videó: Horváth András
Te is azok közé tartozol, akik a menzán mindig repetáztak a grízes tésztából? Akkor most mutatunk neked egy villámgyors és bombabiztos alapreceptet, ami alapján 30 perc alatt simán összedobhatod a lekváros-porcukros csodadesszertet. Érdemes kipróbálni!